Όταν πρόκειται για τρισδιάστατη εκτύπωση, υπάρχουν απεριόριστοι τρόποι με τους οποίους μπορεί να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία. Επιχειρήσεις, χομπίστες και εκπαιδευτικά ιδρύματα αρχίζουν να κατανοούν πλήρως κάποια από τα πολλά οφέλη που μπορεί να προσφέρει αυτή η τεχνολογία. Η 3D εκτύπωση έχει και θα συνεχίσει να έχει σημασία για τους μελλοντικούς εφευρέτες, τους νεωτεριστές και οραματιστές για να δημιουργήσουν εύκολα πρωτότυπα σχέδια που απεικονίζονταν μόνο μέσω δύο διαστάσεων στο παρελθόν. Θα παρακινήσει σίγουρα για νέες εφευρέσεις, μόνο και μόνο επειδή οι εφευρέτες έχουν τώρα έναν τρόπο να δοκιμάσουν τις ιδέες τους με απτά μοντέλα και πρωτότυπα.

H Smart Color με το εξαιρετικό επίπεδο εξειδίκευσης στην τρισδιάστατη εκτύπωση παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε εταιρείας στις εγκαταστάσεις της ή στα γραφεία μας. Σε κάθε περίπτωση αναλαμβάνουμε 3D Scanning, Σχεδιασμό και Εκτύπωση κατά παραγγελία όπως μπορείτε να δείτε στην σελίδα των 3D Εφαρμογών.

H εφαρμογή της εταιρίας είναι η πληρέστερη στην αγορά με περισσότερα από 500,000 μοντέλα έτοιμα προς εκτύπωση. Όλη η διαδικασία είναι εντελώς απλή και γίνεται μέσω της αποστολής στον 3D Printer του μοντέλου που θέλετε να παραχθεί. Το αποτέλεσμα είναι ένα τρισδιάστατο σκληρό πλαστικό μοντέλο υψηλής ακρίβειας σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και πολύ σύντομα σε μέταλλο, μπρούντζο, ξύλο σφεντάμι και ασβεστόλιθο.