Τρισδιάστατες Μινιατούρες

Όταν η τέχνη συναντά την τεχνολογία!

Η Smart Color πηγαίνει ένα βήμα μπροστά στη δημιουργία του τρισδιάστατου μοντέλου.

Με τον ειδικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε, αποτυπώνουμε την 3D φιγούρα σας με την λήψη 300 φωτογραφιών ταυτοχρόνως, πετυχαίνοντας την μεγαλύτερη δυνατή λεπτομέρεια.

Μάλιστα όλα αυτά συμβαίνουν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, όση και η διάρκεια μίας απλής φωτογραφίας. Τώρα πια μπορείτε να αποκτήσετε μία αποτύπωση του εαυτού σας με το μωρό σας ή το κατοικίδιό σας, πράγμα αδύνατο με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο.

Πως λειτουργεί η διαδικασία δημιουργίας των 3D Μινιατούρων

ΚΡΑΤΗΣΗ

Μπορείτε εύκολα να κλείσετε το ραντεβού σας με ένα τηλεφώνημα στο 2310 55 11 60. Δεν χρειάζεται να αποφασίσετε για το μέγεθος ακόμα, μπορείτε να έρθετε στον χώρο μας και να αποφασίσετε τι είναι καλύτερο για εσάς όταν δείτε αυτοπροσώπως τις μινιατούρες.

ΣΑΡΩΣΗ

Η φωτογραφική σάρωση γίνεται στιγμιαία από όλες τις πιθανές γωνίες στο υπερσύγχρονο scanner που διαθέτουμε. Είναι εξαιρετικά γρήγορη και ιδανική για μικρά παιδιά και κατοικίδια ζώα. Μπορείτε να διασκεδάσετε βοηθώντας τους φίλους ή την οικογένειά σας να διαλέξουν την πόζα που θέλουν. Από εσάς θα χρειαστούμε να μείνετε ακίνητοι για 2 δευτερόλεπτα. Μετά την φωτογράφηση, είστε έτοιμοι να διαλέξετε ανάμεσα από αρκετά σετ φωτογραφιών αυτό που σας αρέσει περισσότερο.

ΑΠΟ 2D ΣΕ 3D

Εδώ ξεκινάει η μαγεία! Με την εξειδικευμένη τεχνολογική μας ομάδα σε ένα άρτια εξοπλισμένο φωτογραφικό studio, συνδυάζουμε όλες τις εικόνες για να δημιουργήσουμε το τρισδιάστατο ομοίωμά σας με εκπληκτική ακρίβεια και λεπτομέρεια, έτοιμο για εκτύπωση. Σε αυτό το στάδιο μπορούμε να κάνουμε οποιεσδήποτε αισθητικές αλλαγές, όπως για παράδειγμα στο σώμα σας, να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε αντικείμενα, να προσθέσουμε την επωνυμία σας και άλλα. Για οποιαδήποτε αλλαγή ή αισθητική παρέμβαση θα πρέπει να μας ενημερώσετε κατά την διάρκεια του ραντεβού.

ΔΙΑΝΟΜΗ

Η τρισδιάστατη φιγούρα, αφού εκτυπωθεί από έναν υπερσύγχρονο 3D έγχρωμο εκτυπωτή, περνάει στην τελική επεξεργασία. Εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις του ποιοτικού ελέγχου, είναι έτοιμη να συσκευαστεί. Εσείς επιλέγετε αν θέλετε να παραλάβετε το ομοίωμα σας από το κατάστημα, ή να το στείλουμε δωρεάν οπουδήποτε επιθυμείτε στην Ελλάδα.

Ενδυμασία κατά τη Φωτογράφιση

trousers

Τι να φορέσετε

Θα ήταν προτιμότερο τα ρούχα σας να είναι:

  • Υφάσματα με σχέδια & έντονα χρώματα
  • Jeans
  • Υφασμάτινα παντελόνια
  • Δερμάτινα
  • Ματ

sold out

Τι να μην φορέσετε

Καλό θα ήταν να αποφύγετε να φορέσετε:

  • Ρούχα με μεγάλες επιφάνειες γυαλιστερής υφής
  • Διάφανα υφάσματα
  • Γυαλιά οράσεως ή ηλίου τα οποία θα προστεθούν μετά την σάρωση
  • Τα σχήματα και τα σχέδια θα πρέπει να είναι ορατά με το μάτι από απόσταση 50εκ

Συχνές Ερωτήσεις / FAQ

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τις συχνότερες ερωτήσεις σχετικά με τις 3D Μινιατούρες. Κάνοντας κλικ στον στην ερώτηση που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να διαβάσετε την απάντηση μας.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για να τις συζητήσουμε!

Μπορούν να γίνουν διάφορες προσπάθειες σάρωσης ώστε να επιλέξουμε μία;

Α: Ναι, πραγματοποιούμε αρκετές σαρώσεις εντός των 15 λεπτών από το ραντεβού σας, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ποια προτιμάτε.

Πόσο χρονικό διάστημα χρειάζεται να δημιουργηθεί το ομοίωμά μου;

Α: Παρόλο που μπορεί να φαίνεται απλή, η διαδικασία της δημιουργίας είναι περίπλοκη. Συνεπώς, μπορεί να χρειαστούν 7 με 10 ημέρες για την παράδοση.

Μπορείτε να το στείλετε στη διεύθυνση της κατοικίας μου;

Α: Ναι, μπορούμε να το αποστείλουμε σε οποιαδήποτε ελληνική διεύθυνση δωρεάν!

Μπορείτε να δημιουργήσετε ομοίωμα από δύο ή περισσότερα άτομα μαζί;

Α: Μπορούμε να σαρώσουμε και να εκτυπώσουμε δύο άτομα τη φορά σε κάποιες περιπτώσεις. Θα πρέπει να μιλήσετε με έναν από τους εκπροσώπους μας για περισσότερες πληροφορίες, λόγω του ό,τι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Μπορεί να εκτυπωθεί ένα μόνο μοντέλο δύο φορές ταυτόχρονα;

Α: Ναι, μπορούμε να εκτυπώσουμε ταυτόχρονα δύο ή περισσότερα μοντέλα. Μπορούμε επίσης να εκτυπώσουμε το μοντέλο σας σε περισσότερα από ένα μεγέθη.

Έχω έκπτωση εάν θέλω επιπλέον αντίγραφα του ομοιώματος μου;

Α: Ναι, προσφέρουμε έκπτωση σε κάθε αντίγραφο της φιγούρας σας.

Είναι δυνατή η παραλαβή της φιγούρας μας σε μικρότερο χρονικό διάστημα;

Α: Ναι, μπορούμε συνήθως να πιέσουμε τον χρόνο για να σας παραδώσουμε γρηγορότερα αλλά εξαρτάται από την περίοδο.

Είναι ασφαλής η σάρωση στο στούντιο σας;

Α: Ναι, η διαδικασία τρισδιάστατης σάρωσης είναι αβλαβής. Είναι το ίδιο με την φωτογράφηση αλλά με περισσότερες από μία κάμερες.

Από τι θα είναι κατασκευασμένο το ομοίωμά μου;

Α: Είναι κατασκευασμένο από σύνθετη σκόνη υψηλής απόδοσης.

Μπορώ να πλένω την μινιατούρα με νερό;

Α: Όχι, ο μόνος τρόπος για να την καθαρίσετε είναι με ένα μαλακό πινέλο ή ένα στεγνό πανί.

Πώς μπορώ να πληρώσω;

Α: Δεχόμαστε πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, πληρωμή σε μετρητά ή κατάθεση σε λογαριασμό.

Μπορώ να παραγγείλω επιπλέον αντίγραφα ή ανατυπώσεις στο μέλλον;

Α: Φυσικά. Αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας για μελλοντικές ανατυπώσεις.

Υπάρχουν περιορισμοί σε ό,τι μπορώ να φορέσω;

Α: Υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί όπως τα διαφανή αντικείμενα, οι μεγάλες περιοχές σε ρούχα με γυαλιστερή υφή. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε από παραπάνω ενότητα της διαδικασίας.

Τι μπορώ να κάνω κατά την φωτογράφιση;

Α: Όσο βρίσκεστε στην εμβέλεια του σαρωτή, μπορείτε να πάρετε οποιαδήποτε στάση θέλετε.

Εάν θέλω να φανώ λεπτότερος ή να απαλλαγώ από σημεία ή μώλωπες, μπορεί να γίνει και πόσο κοστίζει;

Α: Ναι, προσφέρουμε υπηρεσίες ψηφιακής αισθητικής επεξεργασίας. Για οποιαδήποτε αλλαγή ή αισθητική παρέμβαση θα πρέπει να μας ενημερώσετε κατά την διάρκεια του ραντεβού.

Οι εικόνες μου παραμένουν ιδιωτικές;

Α: Δεν μοιραζόμαστε τις πληροφορίες ή τις εικόνες των πελατών μας με τρίτους. Θα χρησιμοποιήσουμε μόνο τα ψηφιακά αρχεία σας για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και στην περίπτωση που χρειαστείτε επιπλέον αντίγραφα.

Πόσο διαρκεί ένα ραντεβού;

Α. Ενώ η σάρωση διαρκεί μόνο ένα δευτερόλεπτο, θα χρειαστούμε περίπου 15 λεπτά για να μπορέσουμε να σας μιλήσουμε μέσω της διαδικασίας και να βεβαιωθείτε ότι είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Έχουμε διαθέσει χρονοδιαγράμματα για ραντεβού, επομένως παρακαλούμε να φτάσετε 10 λεπτά πριν, ώστε να έχετε χρόνο να χαλαρώσετε!

Τι να φορέσω;

Α. Η φωτογραφική μας διαδικασία σαρώνει λεπτομέρειες επιφάνειας, έτσι ώστε όσο περισσότερο μπορεί να δει, τόσο καλύτερη είναι η ποιότητα του αποτελέσματος. Ορισμένα υφάσματα και χρώματα λειτουργούν καλύτερα από άλλα, διαπιστώσαμε ότι τα θέματα που είναι ντυμένα με φωτεινά χρώματα και σχέδια με ρουχισμό φαίνονται υπέροχα και είναι πιο συναρπαστικά. Οι λεπτές επιφανειακές δομές που συναντώνται στα περισσότερα υφάσματα βαμβακιού ή denim λειτουργούν καλά, αλλά γυαλιστερά υφάσματα που είναι πολύ διαφανή μπορούν να συγχέουν τις κάμερες από απόσταση. Οι κάμερες θα πάρουν επίσης τις φυσικές καμπύλες του σχήματος και ακόμη και τις πτυχές στα πουκάμισα. Γενικά, καλό είναι να αποφύγετε τα γυαλιστερά υλικά όπως το μετάξι ή το γυαλισμένο δέρμα σε μεγάλη κλίμακα. Ωστόσο, δεν μπορούμε να σαρώσουμε διαφανή υλικά όπως το τούλι ή πολύ λεπτό σιφόν κλπ. Αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια, μουσικά όργανα, μασκότ , παιχνίδια κ.λ.π. είναι ευπρόσδεκτα. Ωστόσο ενδέχεται να προκύψουν επιπλέον χρεώσεις.

Είναι εύθραυστα τα μοντέλα;

Α. Αυτό εξαρτάται από τη θέση που έχετε πάρει κατά την φωτογράφιση. Παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι η φύση των μικρών φιγούρων μπορεί να τα κάνει πολύ ευαίσθητα και ορισμένες λεπτομέρειες μπορεί να είναι δύσκολο να εκτυπωθούν. Αυτό περιλαμβάνει πολύ λεπτά τμήματα, όπως τα δάχτυλα που στρέφονται στον αέρα ή ένα χέρι μακριά από το σώμα ή μια προπόνηση με ένα μουσικό όργανο. Θα ενημερωθείτε για το κατάλληλο μέγεθος κατά την επίσκεψή σας.